Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа бизнесмена

...
 Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа бизнесмена
Коментари Харесай

Бизнесменът, извадил пистолет на шофьор в Пловдив се сдоби с обвинение

 Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен и задържа предприемача, който през вчерашния ден  извади револвер на Голямоконарско шосе.  
Прочетете още
TrafficNews заяви първи за екшъна, който се разигра нощес, а през днешния ден държавното обвиняване към този момент се е заело със случая. 58-годишният Георги Мацев е упрекнат за това, че е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

По досъдебното произвеждане е открито, че повода за случая е препречване на пътя от лек автомобил, марка БМВ, на движещия се в същата посока товарен автомобил - бус, марка „ Рено “, ръководен от 20-годишен мъж. Поради тази причина е зародило леко пътнотранспортно произшествие с имуществени вреди, които не са на забележителна стойност. Бизнесменът е принудил другия лидер да спре, извадил го от шофьорското място в кабината на буса, повалил го на земята, като го блъснал на пътното платно, в резултат на което му е предизвикал телесни увреждания. Преди да извърши тези дейности Мацев се опитал да извади законно притежаван револвер, само че изтървал оръжието на земята.

По делото са разпитани очевидци. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри типа на телесната щета на потърпевшия лидер, след което наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са доказателства и за други осъществени от мъжа действия, свързани с случая, за които да бъде притеглен към наказателна отговорност. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пловдив. Действията по следствието не престават.

Според Търговският указател Мацев е притежател на три търговски сдружения, които сезанимават с търговия, защита на компании, подготвени на кучета за защита, спедиторска активност, транспорт напътници и др. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР